Omgeving

Verken de streek

Activiteiten in de buurt

Eén van de grote troeven van Het Wellnest is de centrale ligging in het prachtige Limburg. We geven u dan ook graag allerlei tips over bezienswaardigheden. In een straal van 25 km rond onze zaak kan u uiteenlopende activiteiten doen of trekpleisters bezichtigen:

Wandelen en fietsen

Wandelen & fietsen

Op slechts 4 km van Het Wellnest bevinden zich zowel het domein Bokrijk als het domein De Teut, waar u heerlijk kan wandelen en indrukwekkende fietstochten kan maken. Iets verder, op een halfuurtje rijden, kan u bloesemwandelingen maken of in Domein Kiewit en het Nationale Park Hoge Kempen vertoeven.

Shoppen

Shoppen

Op tien minuutjes van onze zaak komt u in Hasselt terecht, hét shopparadijs bij uitstek. Voor wie iets verder wil rijden, ligt Maasmechelen Village op 25 km van Het Wellnest.

Landcommanderij Alden Biesen

Cultuur

Qua cultuur kan u niet alleen de talloze mijnsites (bv. be-MINE in Beringen) in de buurt bezoeken, maar ook geschiedenis opsnuiven in het Gallo-Romeinse Museum. Verder zijn de erfgoedsite Landcommanderij Alden Biesen, het Jenevermuseum en het Modemuseum echte aanraders.

Doorkijkkerk

Trekpleisters

Ontdek enkele verrassende trekpleisters in het Limburgse landschap. Denk daarbij aan Fietsen door de Bomen of de doorkijkkerk in Borgloon.

Circuit

Actie

Na uw ontspanningsmoment kan u de actievere toer opgaan op Circuit Zolder of bij Karting Genk. U kan er razendsnel door de bochten scheuren. Waterratten kunnen plezier maken in het subtropische zwemparadijs van Park Molenheide of kajakken op de Maas. Wie het graag rustiger aan doet, kan er met stilsloepen varen.

Sport 1

Sport

Mountainbiken, muurklimmen, duiken of zelfs indoorskiën? De sportmogelijkheden in de buurt zijn eindeloos! Duikers in het bijzonder kunnen terecht bij Duikcentrum TODI.

Eten en drinken

Eten & drinken

Of u nu gezellig wil lunchen in een brasserie of chic wil dineren, Limburg heeft heel wat te bieden op culinair vlak. Enkele niet te missen adresjes zijn Sans Gêne, De Spork en Martinell. Schuimige streekbieren proeven? Ga dan zeker eens langs bij Brouwerij van Ter Dolen.

Sport

Specials

Tot de specials rekenen wij enkele unieke ervaringen, waaronder Vespatochten en wandelingen met alpaca’s.

Het wondermooie Limburg ontdekken?

Contacteer ons dan voor meer informatie!